Fordson High School

Return to school on Monday, 4/12/21

Hello, 

Just a quick reminder that all Dearborn Public Schools will be returning to our Hybrid schedule starting on Monday, April 12, 2021. This is the schedule that was being followed prior to Spring Break. 

Also, high schools will be taking part in State testing next week. Information has been shared with students, but please check with your child’s school for details or if there are any questions. 

For students 16 and older, there are still appointments available on April 16th at DMC to get your COVID-19 vaccination. This is a special partnership between the District and DMC.

For more information on how to sign up please visit: https://firstbell.dearbornschools.org/2021/03/31/district-dmc-offering-covid-vaccines-to-older-students-and-their-parents/

Please remember that we must continue to Mask UP, social distance, wash hands, and avoid large gatherings. The vaccine offers us hope that our fight against COVID 19 will come to an end, but we still have a long way to go. Working together we can do this!  

Thank you 

مرحباً،

مجرد تذكير سريع بأن جميع مدارس ديربورن العامة ستعود إلى اتباع برنامج التعليم المدمج بدءً من يوم الاثنين ، 12 نيسان \ أبريل 2021. وهو الجدول الذي تم اتباعه قبل عطلة الربيع.

كما نذكركم أيضاً بأن امتحانات الولاية الأساسية للمرحلة الثانوية سوف تبدأ في الأسبوع المقبل. تمت مشاركة هذه المعلومات مع الطلاب ومع ذلك يرجى مراجعة مدرسة الطالب للحصول على المزيد من التفاصيل أو إذا كانت لديكم أية أسئلة.

إضافة إلى ذلك ما زال لدى الطلاب من سن 16 فما فوق (وأولياء أمورهم) ، الفرصة لتحديد موعد لأخذ لقاح كورونا يوم الجمعة 16 نيسان \ أبريل في مركز ديترويت الطبي. يتم هذا الحدث بالشراكة بين قطاع ديربورن التعليمي و مركز ديترويت الصحي ( DMC). لمزيد من المعلومات حول كيفية التسجيل ، يرجى الضغط على الرابط التالي:

https://firstbell.dearbornschools.org/2021/03/31/district-dmc-offering-covid-vaccines-to-older-students-and-their-parents/

الرجاء الانتباه إلى ضرورة الاستمرار في ارتداء الكمامات الواقية والحفاظ على مسافة التباعد الاجتماعي وغسل اليدين وتجنب التجمعات الكبيرة. يمنحنا اللقاح الأمل في أن تنتهي معركتنا ضد كوفيد- 19 ، لكن ما زال أمامنا طريق طويل لنقطعه لتحقيق ذلك. بالعمل معا يمكننا القيام بذلك!

شكراً لكم